Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the dokan-lite domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/skynoir2/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the woocommerce domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/skynoir2/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the wordpress-seo domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/skynoir2/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
چای درجه یک لاهیجان چه ویژگی هایی دارد | فروشگاه آنلاین جینجیر

چای درجه یک لاهیجان چه ویژگی هایی دارد

[th_author_date_cat_comment]

چای درجه یک لاهیجان از بهترین و مرغوبترین چای تولید ایران می باشد. لاهیجان پایتخت چای ایران است و این محصول در شهرستان های دیگر در شمال کشور نیز کشت می شود. عموما در چای تولید داخل از اسانس برای تغییر طعم آن استفاده نمی شود و این از ویژگی های مثبت چای لاهیجان و داخلی است. متاسفانه در سالیان اخیر با واردات بی رویه چای خارجی حاوی اسانس و رنگ های شمیایی ذائقه مردم ایران عموما در بخش های غیر شمالی به مصرف چای مضر خارجی تغییر کرده است که از عوامل دیگر این تغییر ذائقه می توان به عدم آموزش صحیح و محتوای در دم آوری درست چای ایرانی و عدم صبوری مصرف کننده در دم آوری محصول برای رسیدن به نتیجه مطلوب دانست.

همچنین چای ایرانی دارای رنگ شمیایی نمی باشد و هم امر باعث می شود که نسبت به چای خارجی حاوی رنگ شیمیایی مضر زمان بیشتری برای رنگ دهی و دم کشیدن نیاز داشته باشد که تصور مصرف کننده ایرانی چای ایرانی دیر دم است اما باید گفت که محصول طبیعی جهت دم فرآیند طبیعی خود را طی می کند و این رنگ دهی سریع چای خارجی هست که باید در آن شک کرد و طبیعی نیست.

با توجه به این که در چای ایرانی از رنگ شیمیایی استفاده نشده است، بعد از دم رنگ آن شفاف و یک دست می باشد و بعد از مدتی رنگ آن کدر نمی شود. اگر چای درجه یک لاهیجان را در آب سرد بریزید بعد از مدتی رنگ نمی دهد و آب رنگی نمی شود یکی از راه های تشخیص طبیعی و مرغوب بودن چای همین روش است زیرا اگر در چای از رنگ شیمیایی استفاده شده باشد بلافاصله در آب سرد نیز رنگ دهی خواهد داشت.

طعم چای ایرانی گس می باشد و گسی آن در چای تازه بیشتر است. بهتر است برای اطمینان از اصالت چای آن را از فروشگاه معتبر و مورد اطمینان تهیه نمایید. هم چنین نوع چای در نحوه دم کردن آن موثر است و دم کردن صحیح در کیفیت نهایی محصول تاثیر زیادی دارد.
اگر در خصوص خرید چای ایرانی به راهنمایی بیشتر نیاز دارید راهنمای خرید چای ایرانی را مطالعه کنید

[th_tag_blog]

اشتراک گذاری

[th_btn_qr]
[th_post_short_link]

Deprecated: پروندهٔ پوسته بدون comments.php از نگارش 3.0.0 که جایگزینی در دسترس نداردمنسوخ شده است. لطفاً یک قالب comments.php در پوستهٔ خود قرار دهید. in /home/skynoir2/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *