چای درجه یک لاهیجان چه ویژگی هایی دارد

چای درجه یک لاهیجان از بهترین و مرغوبترین چای تولید ایران می باشد. لاهیجان پایتخت چای ایران است و این محصول در شهرستان های دیگر در شمال کشور نیز کشت می شود. عموما در چای تولید داخل از اسانس برای تغییر طعم آن استفاده نمی شود و این از ویژگی های مثبت چای لاهیجان و داخلی است. متاسفانه در سالیان اخیر با واردات بی رویه چای خارجی حاوی اسانس و رنگ های شمیایی ذائقه مردم ایران عموما در بخش های غیر شمالی به مصرف چای مضر خارجی تغییر کرده است که از عوامل دیگر این تغییر ذائقه می توان به عدم آموزش صحیح و محتوای در دم آوری درست چای ایرانی و عدم صبوری مصرف کننده در دم آوری محصول برای رسیدن به نتیجه مطلوب دانست.

همچنین چای ایرانی دارای رنگ شمیایی نمی باشد و هم امر باعث می شود که نسبت به چای خارجی حاوی رنگ شیمیایی مضر زمان بیشتری برای رنگ دهی و دم کشیدن نیاز داشته باشد که تصور مصرف کننده ایرانی چای ایرانی دیر دم است اما باید گفت که محصول طبیعی جهت دم فرآیند طبیعی خود را طی می کند و این رنگ دهی سریع چای خارجی هست که باید در آن شک کرد و طبیعی نیست.

با توجه به این که در چای ایرانی از رنگ شیمیایی استفاده نشده است، بعد از دم رنگ آن شفاف و یک دست می باشد و بعد از مدتی رنگ آن کدر نمی شود. اگر چای درجه یک لاهیجان را در آب سرد بریزید بعد از مدتی رنگ نمی دهد و آب رنگی نمی شود یکی از راه های تشخیص طبیعی و مرغوب بودن چای همین روش است زیرا اگر در چای از رنگ شیمیایی استفاده شده باشد بلافاصله در آب سرد نیز رنگ دهی خواهد داشت.

طعم چای ایرانی گس می باشد و گسی آن در چای تازه بیشتر است. بهتر است برای اطمینان از اصالت چای آن را از فروشگاه معتبر و مورد اطمینان تهیه نمایید. هم چنین نوع چای در نحوه دم کردن آن موثر است و دم کردن صحیح در کیفیت نهایی محصول تاثیر زیادی دارد.
اگر در خصوص خرید چای ایرانی به راهنمایی بیشتر نیاز دارید راهنمای خرید چای ایرانی را مطالعه کنید

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *