راهنمای خرید چای ایرانی با توجه به تنوع چای ایرانی یکی از مطالبی است که برای انتخاب درست چای ایرانی مناسب با ذائقه خود به آن نیاز دارید. چای ایرانی انواع مختلفی دارد که نوع چای در میزان رنگ دهی و میزان طعم و عطر چای و همچنین نحوه دم کشیدن آن موثر است.بهترین راه برای انتخاب چای مناسب تست آن می باشد اما با مطالعه این مقاله می توانید با تفاوت های ظاهری و عطر و طعم انواع چای ایرانی تا حدودی آشنایی پیدا کنید.
چای سبز قلم
چای سبز از نوشیدنی های سالم و با خواص زیادی است، برای خرید این چای باید به چند نکته دقت نمایید، رنگ برگ چای در این چای به دلیل این که فرآیند گرمادهی به آن قبل از تخمیر یا اکسیداسیون چای صورت گرفته به دلیل وجود کلروفیل سبز رنگ است. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید قطعات این چای را برگ هایی سبز رنگ نسبتا درشت و لول شده تشکیل می دهند. برای دم کردن چای سبز ابتدا باید آب را به خوبی بجوشانید و بعد از جوشاندن آب یک دقیقه صبر کنید تا آب از جوش بیوفتد. سپس قوری را با آب جوش گرم کنید و آب را خالی کنید به ازای هر فنجان آب نیاز است یک قاشق مرباخوری چای سبز به آن اضافه نمایید و 3 تا 5 دقیقه صبر کنید تا چای دم بکشد. همچنین چای سبز را میتوانید با لیمو یا دارچین هم مصرف نمایید.
اگر قصد دارید از چای سبز برای لاغری و چربی سوزی استفاده نمایید نیاز است مقدار چای سبز بیشتری را در آب جوش بریزید. چای سبز برای سلامت پوست و جلوگیری از بروز آکنه و جوان سازی سلول های پوست بسیار مناسب است.
جهت خرید چای سبز با کیفیت چین فصل بهار می توانید از سایت جینجیر استفاده نمایید. خرید چای سبز
چای سیاه شکسته
چای سیاه شکسته از با کیفیت ترین و محبوبترین چای های ایرانی است که طرفداران بسیاری دارد. این چای به انواع مختلفی دسته بندی می شود که به چای سیاه شکسته و چای سیاه شکسته ممتاز و … اشاره نمود در چای سیاه شکسته ممتاز تنها از برگ اول و دوم گیاه چای استفاده شده است که از مرغوبیت بیشتری برخوردار است. قطعات برگ چای خشک شده در این محصول ریز و بدون پیچ خوردگی است و از رنگ دهی بیشتری نسبت به چای قلم برخوردار است اما به توجه به تاثیر گذاری ساقه چای در عطر محصول از عطر کمتری نسبت به چای قلم برخوردار است.
برای دم کردن این چای نیاز است تا آب را بجوشانید و قوری را با آب جوش گرم نمایید و آب قوری را خالی نمایید. به ازای هر فنجان چای یک قاشق مراباخوری چای سیاه شکسته در قوری بریزید و به آن آب جوش اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا چای دم بکشد.
چای سیاه شکسته همانند دیگر چای های سیاه دارای آنتی اکسیدان می باشد که مصرف آن برای بهبود سلامتی و آسیب های سلولی مناسب است.
برای خرید آنلاین این چای میتوانید از جینجیر اقدام کنید. چای سیاه شکسته موجود در سایت در تمام فصول سال تنها از برداشت چای در فصل بهار تامین میشود و همانطور که میدانید چای بهاره بهترین کیفیت و عطر و طعم را نسبت به چین سایر فصل ها دارد. خرید چای شکسته
چای سیاه قلم
چای سیاه قلم از خوش عطرترین چای های داخلی می باشد، این چای به انواع قلم درشت و ریز و ساقه دار تقسیم بندی می شود. در تولید این چای بیشتر از ساقه برگ چای استفاده شده است. چای سیاه قلم درشت نسبت به چای سیاه قلم ریز از قطعات بزرگتری برخوردار است و چای سیاه قلم ساقه دار دارای قطعات درشت است که در آن چوب چای هم مشاهده می گردد. شکل این چای به نسبت چای شکسته درشت تر می باشد و ساقدار بودن آن به نحوه سورت شدن آن بستگی دارد. این محصول دارای قطعات درشت لول شده است و به دلیل این که در رنگ دهی چای برگ گیاه بیشتر تاثیر گذار است این چای دارای رنگ ملایم است و اگر نیاز به رنگ دهی بیشتری دارید باید مقدار بیشتری از آن را در آب جوش بریزید. اما با توجه به قلم بودن آن از عطر بیشتری نسبت به چای های دیگر برخوردار است.
نحوه دم کردن این چای به این گونه است که ابتدا آب را جوشانده و قوری را با آب جوش گرم می نمایید و آب را خالی کرده و به ازای هر فنجان آب یک قاشق مرباخوری چای قلم اضافه می کنید و سپس آب جوش را به قوری اضافه نمایید، برای رنگ دهی بیشتر می توانید از مقدار بیشتری از چای را بریزید و به مدت 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.
چای سیاه قلم همانند دیگر چای های سیاه دارای آنتی اکسیدان می باشد که مصرف آن برای بهبود سلامتی و آسیب های سلولی مناسب است.
برای خرید آنلاین این چای میتوانید از جینجیر اقدام کنید. چای سیاه قلم موجود در سایت در تمام فصول سال تنها از برداشت چای در فصل بهار تامین میشود و همانطور که میدانید چای بهاره بهترین کیفیت و عطر و طعم را نسبت به چین سایر فصل ها دارد. خرید چای قلم
چای سیاه ممتاز
از مرغوبترین چای های ایرانی چای سیاه ممتاز است که انواع مختلفی دارد مانند چای ممتاز، ممتاز وزین یا زرین، ممتاز سرگل. چای ممتاز از بهترین برگ های گیاه چای تولید می شود و در فرایند تولید و سورتینگ آن از دقت و کیفیت بالاتری استفاده می شود.
چای ممتاز سرگل در واقع از برگهای آغازین گیاه که اصطلاحا سرگل نام دارد تولید می شود و چای سیاه ممتاز زیرین یا وزین با ارزشترین و با کیفیت ترین چای سیاه می باشد که از برگهای سرگل تولید شده و حاوی ذرات به اصطلاح زر است، زر در واقع جوانه های ریز و تازه چای می باشد که در چین اول وجود دارد که باعث مرغوبیت و طعم و عطر این چای می شود. رنگ دهی این چای از قلم بیشتر است و دارای قطعات متوسط دارای پیچ می باشد. طعم این چای گس است.
برای دم کردن این چای نیاز است تا آب را بجوشانید و قوری را با آب جوش گرم نمایید و آب قوری را خالی نمایید. به ازای هر فنجان چای یک قاشق مراباخوری چای سیاه ممتاز در قوری بریزید و به آن آب جوش اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه منتظر بمانید تا چای دم بکشد.
چای سیاه ممتاز همانند دیگر چای های سیاه دارای آنتی اکسیدان می باشد که مصرف آن برای بهبود سلامتی و آسیب های سلولی مناسب است.
برای خرید آنلاین این چای میتوانید از جینجیر اقدام کنید. چای سیاه ممتاز موجود در سایت در تمام فصول سال تنها از برداشت چای در فصل بهار تامین میشود و همانطور که میدانید چای بهاره بهترین کیفیت و عطر و طعم را نسبت به چین سایر فصل ها دارد. خرید چای ممتاز